Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

SÄPO


SÄPO
IB och fackets ”förtroendevalda”

SÅPO IB
OCH sossarna

SÄPO IB och
Sossarnas riksdagsgrupp

SÄPO IB och
Sossarnas ledningsgrupp

SÄPO IB och ministrarna

SÄPO IB och
Den socialdemokratiska statsministern

SÄPO IB och kontrollen via S

Den S-märkta kontrollen av människor

SÄPO IB och makten

SÄPO IB och övergreppen

SÄPO IB och lögnerna

SÄPO IB och den förbannade regeringen

Skenhelighet när den är som värst…




Fri vers av LassO
Läst 140 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-08-23 20:09



Bookmark and Share


  peter markurth
säpo=puckon
2009-08-23
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO