Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Förstår mig inte på det. Låt mig va.


Wrong attraction


Jag var kär
(trodde jag i alla fall)
i helt fel människa

och jag vet det nu
men kan ändå inte sluta tänka
på just det som är fel

Hjärnan hakade upp sig på en man
som jag vet att jag inte vill ha
men ändå kan jag inte sluta tänka

Jag träffade en annan man
som inte var av min smak
Men ändå blev jag sugen på just honom

Hjärnan hakade upp sig på hans namn
och det pirrar i magen när jag får ett SMS
Men bilderna säger att han inte är min typ

Det är inte
inte
inte han jag vill ha

Men ändå
hakar hakar hakar
hjärnan upp sig på just allt som den inte ska






Fri vers av Glaaskupan
Läst 259 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-08-19 23:38



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
så kan det va, bara låt dig leva, ut.
2009-09-26

  expose
mee too
2009-08-19
  > Nästa text
< Föregående

Glaaskupan
Glaaskupan