Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Än lever...



Än lever sommaren
än har man en barnslig längtan i bröstet
än lever man
dag
för
dag

än lever
de gröna löven
som smakar
det

varma regnet
till

välbehag






Fri vers av Anders Nordlander VIP
Läst 48 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-08-19 23:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anders Nordlander
Anders Nordlander VIP