Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vill ha snö

Har legat i dvala,

sommar, jag är glad och varm, men,

snart vinter, jag längtar,

mörka, svarta nätter,

en öppen spis, sprakande eld,

en bok, en kopp te,

levande ljus, ljuva dofter,

varma kläder, mycket kläder,

snölyktor, änglar,

kalla promenader, glitter i solen,

snöflingor som dalar, längtar,

vill ha snö nu.

Jag vill ha minus nu.




Övriga genrer av Sassa
Läst 604 gånger
Publicerad 2005-10-07 11:32



Bookmark and Share


  JuliaS
åh härlig dikt! jag vill också ha glittrande snö!
2005-10-07
  > Nästa text
< Föregående

Sassa
Sassa