Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
"Tack för gott bemötande som färsking på sidan"


Dikt om min korta tid på Poeter.se

Jag har skrivit några dikter
och har blivit välkomnad väl 
har bjudit på min själ
det har blivit många bikter

Jag har skrivit dikt om dig
lekt med tanken om oss två
vackra dikter upp i de blå
och sorgliga delar om mig 

Jag skall skriva en dikt om Guden Tor
själv om jag inte tror på Harry Potter
skrivit dikt till min dotter,
son och så klart till kära mor

Därför vill jag skriva några till
när jag ända är på gång
som skall handla lite om sång
och en till pappa om han vill



Ärkeängelen




Fri vers av Ärkeängelen Michael
Läst 752 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2009-08-20 16:06



Bookmark and Share


  Bjarne Nordbö
Tar åt mig en smula. Fnizzz.
2009-08-23

  Cosmic Johanna
Javisst är det mysigt att hitta hit,

hoppas du kommer att trivas väl,

för dina dikter berör,

här finns mycket man kan få men också ge andra.
2009-08-21

    ej medlem längre
ooohh! det var en mysig och rar text.. Jag har inte heller varit här så länge, och jag tycker jag också blev väl mottagen här..
2009-08-20
  > Nästa text
< Föregående

Ärkeängelen Michael
Ärkeängelen Michael