Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skanstull, inte långt från slussen

 

Det hette Grinds tull från början, inte Skanstull,  eftersom det en gång låg en gård här som hette Grinds gård. Herr och fru Grind kan man kanske tänka sig. Grindsgatan minner om den tiden en gång för länge sedan.

Det finns psykologer som kan tackla sjuka personer betydligt bättre än jag. Jag kan inte sådant där och skakar mest på huvudet åt tokigheterna. Dock finns det en facegrupp som heter "Vi som är rädda för tjejen i apoliva-reklamen" vilket har visat sig vara rent skoj av ett gäng ungdomar. Men det hindrar ju inte psykologer att uttala sig varför vi är rädda för henne, vilket vi alltså inte alls är då.

Nåja, alla behöver ju ett jobb att gå till, även om det innebär att tala allvarligt och länge om saker som ingen bryr sig om.

 

 

 

 

 




Prosa (Prosapoesi) av Lena Krantz VIP
Läst 280 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2009-08-20 20:51



Bookmark and Share


  Sturesdotter
Bodde på Blekingegatan 2 månader...mysigt...


tror DU behöver ett jobb när du skriver sånt här

eller är det nån kris!

*retas*
2009-08-20

  korpfjäder
du kanske skulle ha en framtid som jobbcoach...
2009-08-20

  Betlehemsstjärnan VIP
jag har bott i Stockholm, och passerat dessa områden många ggr....förstår vad du känner (på nåt underligt vis) Har vissa minnen.../B
2009-08-20
  > Nästa text
< Föregående

Lena Krantz
Lena Krantz VIP