Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nattljus

 

bland de mörkgröna revorna
medan dunklet tätnade
nattlyste blomman jag saknat
under så många år

jorden gömmer tålmodigt
inget skall förloras




Fri vers av Måna N. Berger
Läst 179 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2009-08-20 21:53



Bookmark and Share


  Caprice! VIP
Blomman för natten, kanske...
Tycker mycket om denna... skänker lugn och tillförsikt. Tack!
2009-08-22

  Elaine.S VIP
Jag kan inte greppa den här helt, men den lyser och känns trygg...
2009-08-21

  walborg
Så vackert skrivet om tillit. Varmt tack!
2009-08-20

  Larz Gustafsson VIP
När dunklet tätnar framträder ljuset klarare.
2009-08-20

  Sturesdotter
mörker kan gömma mycket, även under lång tid
känns som en tröstefull dikt
2009-08-20
  > Nästa text
< Föregående

Måna N. Berger
Måna N. Berger