Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
rimmat på en höft, en annan gång kanske ett helt stilleben Bilden: Saltkråkan bryggan 2001


Aforism: Åldrar, finns dom?

~*~

När jag var tonåring så fiskade jag ofta med morbrorn närmast av tre
med en fiskargubbe där vi hade båten med farsan med

Nu är gubben morsans bortgångna bästa väninnas man
morbrodern är jag och farsan är min morbror som nu har den åldern även han, för salig är även far
och jag, jag är hans barn

LPWJ 21/08/09

Jag Har Alltid Varit Alla Åldrar
http://www.poeter.se/viewText.php?textId
=807497




Övriga genrer (Aforism) av L Patrik W Johansson VIP
Läst 491 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-08-21 17:03



Bookmark and Share


  sulimaa
Jaa så är livet ...förvirrande på olika sätt ..vem i sjutton e man egentligen ...
Bilden är ju underbar...leder tanken till härliga barndomsdagar då bekymmer inte fanns...
2009-08-22

  L Patrik W Johansson VIP
nej man får bara nya roller, var nog
roligast som barn

titeln är en grej på den här

Änglar finns dom
http://www.discshop.se/shop/img/omslag/front_large/8/34958.jpg

Be well,
LPatrikWJ

2009-08-21

  Ewa-Britt Nilson VIP
Nej åldrar finns inte!
Det är något vi människor
har hittat på. Se oss som
ljus STORA eller små den
indelningen räcker väl
gott att räkna med då...
2009-08-21
  > Nästa text
< Föregående

L Patrik W Johansson
L Patrik W Johansson VIP