" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 




Istid

Åskan dånar

Blixtrarna slår i backen

Ett ljusspel en människa aldrig tidigare skådat

Kylan sprider sig i natten

Blod fryser till is

Tiden stannar

Allt vackert dör

Livet vissnar

En ny istid är här

 




Fri vers av Anonym Ängel
Läst 231 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-08-22 22:22



Bookmark and Share


  Svante
Åska som är så härligt och fascinerande
2009-09-06

    ej medlem längre
TYVÄRR ÄVEN DEN MENTALA........
2009-08-26

    ej medlem längre
sista hållplatsen

snyggt
2009-08-24

  peter markurth
gillar
2009-08-22
  > Nästa text
< Föregående

Anonym Ängel