Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Saknad pappa

Saknad, borta
är du för alltid.
Mitt hjärt frös
till is den dagen.

Jag minns ditt
goa varma léende
din starka hand
som kramar min
lilla mjuka barnhand.

Din röst som
var kärleksfull.
och glad.
Du lärde mig
så mycket om
livet.

Jag bär din kunskap
och din kärlek med mig.
Känner den varje dag.
Därför kan jag leva vidare
trots att du inte längre finns
här hos mig.

Så mycket sorg när någon
nära dör. Efter sorgens tid
minns man de glada, vackra
stunderna tillsammans.
Känner att du alltid
finns inom mig.
Det känns BRA.




Fri vers av Idun 1
Läst 2403 gånger
Publicerad 2004-06-16 09:27



Bookmark and Share


  reback
underbart bra att kunna spara alla de vackra minnena. Uppskattningen riktigt lyser i hela dikten. Finfint !
2004-06-16

  Rachel Roth
...fin dikt till en far. Tack!
2004-06-16

  Roger VIP
Om saknaden efter en älskad pappa. Så vacker - TACK!
2004-06-16
  > Nästa text
< Föregående

Idun 1