Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till minne av min morfar


När du gick

När du gick
andades jag djupt
väcktes av en dotter
som just sin far mist




Fri vers av Hubbishelena
Läst 178 gånger
Publicerad 2009-08-21 22:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Hubbishelena
Hubbishelena