Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
"tomhet, idel tomhet"


ska du älska så gör det hårt

det är som att det karvar inuti
andas du så gör det tungt
ska du springa så gör det fort
dra sanningsfilten hårdare runt runt
tvinna in dig i denna fuktiga flyktiga
tro på
detta något
som känns.

ja,
det ska kännas
som tusen eldar
för
dansar du så gör det våldsamt
ska du älska så gör det hårt
annars
försvinn i
tomhet,
idel tomhet.




Fri vers av nadazipp
Läst 399 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2009-08-22 21:45



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
mycket bra

stark kärlek bör det va
eller ingen alls
2012-09-10

  frantic
det bästa jag läst på länge..
!!! bokmärker!
2011-11-18

  blaite
underbart skrivet..titeln klockers
2009-09-14

    lonelynights
den är gudomligt bra!
2009-08-24
  > Nästa text
< Föregående

nadazipp
nadazipp