Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stormens extas

När du ler
får du små
rynker runt
dina ögon

 

När du så nära
ditt hjärta bultar
våra själar möts
i takt

 

När du kryper upp till mig
snuddar mina läppar
smakar blåbär från höstskogen
du spelar munspel i min nacke
ryser av välbehag

 

Våra händer trevar försiktigt
tills stormen kommer och
jag är förlorad till


livets största under

 

Ärkeängelen




Fri vers av Ärkeängelen Michael
Läst 631 gånger och applåderad av 15 personer
Utvald text
Publicerad 2009-08-23 04:35



Bookmark and Share


  Susie Blomqvist Simu (poetry in motion)
Mycket mjukt och vackert formulerat. =)
2010-04-15

  Caroline Lundström
Verkligen jätte vackert!
2010-03-05

  Cosmic Johanna
Du förtjänar en stjärna,

dina dikter är fyllda av hjärta och dimensioner,

levande små rum att kliva in i,

varma applåder, denna är en skön kärleks dikt.
2009-09-17

  etthjärtaäralltidrött
vackert kärleksfullt
2009-08-24

  noname_realmind
Snyggt!
2009-08-23

  blaite
Riktigt vackert..
2009-08-23

  Lindalou
Väldigt vackert och sensuellt.
2009-08-23

    ej medlem längre
Jättevackert! sista stycket och raden var väldigt vackert!
2009-08-23
  > Nästa text
< Föregående

Ärkeängelen Michael
Ärkeängelen Michael