Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Värmande paket av sprakande ljus

Lågorna
dansar
och leker
- omslutna
av braskaminens
sotade väggar

varifrån elden
vackert
kan skänka värme
och känslor

som levereras
ut i rummet,
och in i själen,
knutna i rosetter
runt paket
av sprakande ljus




Fri vers av Il poeta della luna
Läst 218 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-08-23 16:40



Bookmark and Share


  Mr Lindemann VIP
ut i rummet,
och in i själen,
knutna i rosetter
runt paket
av sprakande ljus

I hörnet
bara damm
sämda känslor
i själslig vånda
i renhetslängtan
2009-08-23
  > Nästa text
< Föregående

Il poeta della luna
Il poeta della luna