Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

blåslagen på götgatan

 

en enorm känsla av besvikelse
infann sig så totalt
finns ingen form av liknelse
det vore allt för banalt

en kväll på ett soligt söder
brukar sällan gå fel
denna kväll intogs det av två bröder
oförmögna att se sin egen del

vi är kanske nonchalanta
men det handlar inte om det
vi tycker vi är briljanta
men det är en parantes

skadegörelse på en bar
är verkligen inte att föredra
men det finns begränsningar
för hur många smällar man kan ta

ett nerpissat häkte
dina smutsiga skor
man undrar vad som hände
vad ska mamma tro

vi är kanske nonchalanta
men det handlar inte om det

 




Övriga genrer av Mike
Läst 319 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2009-08-23 16:57



Bookmark and Share


    eva m h
Som en låttext tänker jag !
2010-01-18

  Membran
skickligt flyt och rim.
kan inte hjälpa att jag tänker på en sommarkväll. känns lite "ungkarl" och vild och galen; spänning men ändå gott språk.
2009-10-11

  kath
... och spänningen blir kvar ... en text som tar en in i en värld men ändå lämnar en utanför .. snyggt
2009-08-23

  Lilla My* VIP
Mitt i den sorgliga historien finns ändå två små pojkar som...ja, säkert inte blir förlåtna av mamma...men din dikt gör verkligen den kalla verkligheten synlig och i upprepningarna... "vi är kanske nonchalanta men det handlar inte om det" känns bortförklaringarna nära! Snyggt!!
2009-08-23
  > Nästa text
< Föregående

Mike
Mike