Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Komplicerade tankar.


Höstens marionettdockor

En kyss mot
mina läppar

nej, det är
inte där du
ska vara
inte i mina
tankar.

Allt blir bara
fel komplicerat.

Jag sparkar ut
dig ur min hjärna
högt ovanför mitt
huvud och på
resan mot rymden
träffar du gud
han ger goda råd
och dricker te
delar några skratt
med dig.
och nämner
något om Odi et Amo
och rosa kyssar
som far
fram och tillbaka
via luftens tomma
marionettdockor.

de leker med
långt hår
såhär slutet
av sommaren
då löven skiftar
färger likt kamelonten
och träden
blir fyllda med
vackra färger.

Gatorna pryds med matchande
färger. Luften pryds med känslan
av kärlek, människorna pryds
med leenden, kärlek, värme, kyssar
och mer än en gångertabells kramar.

Ja, så enkelt
ord kan låta.
Att göra det
blir så mycket
svårare.

Välkomna
sommarens slut
& öppna famnen
fyll den med kärlek
och sprid den vidare.




Fri vers av RedCherry
Läst 355 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-08-23 21:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

RedCherry
RedCherry