Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Smärtan, mörkret, demonerna och jag

Biter mina läppar
Till blodsmaken fyller alla mina sinnen
Byter smärta mot smärta
Motar bort det onda inom
Tillfälligt
En andningspaus
Mitt i allt kaos
Alla skenande händelser
Denna storm av känslor
Som bygger upp en hög mur
Mellan mig och solen
Utesluter de livgivande strålarna
Demonerna sliter i mina lemmar
Vi dansar barfota
Demonerna och jag
Över krossat glas
Och skärvorna av en alabastervas
Där jag samlade mina tårar
De viskar lockande i mina öron
Förför sinnet
Jag skriker
Utan ett ljud
Gömmer mig
För trots allt
Känns mörkret tryggt
Ty i mörkret finns inga skuggor




Fri vers av Knastroll VIP
Läst 263 gånger
Publicerad 2009-08-23 22:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Knastroll
Knastroll VIP