Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det är en ära att få publicera en dikt som jag älskar,
skrivet av en vän

Han har paus från sitt kreativa liv men vaknar snart till liv



Jag fryser hellre än möta er alla

 

Det är kallt i min frysbox.

 

Jag fryser, men jag ryser av tanken att kliva upp ur min frysbox.

 

och möta era fula leenden, och era frågor om hur jag mår.

 

Ni bryr er ju ändå inte!

 

En sak är säker.

 

Det är kallt i min frysbox, men inte hälften så kallt som utanför!

 

Otto Pettersson




Fri vers av Ärkeängelen Michael
Läst 716 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2009-08-24 00:40



Bookmark and Share


  Roula O
fantastisk bra text...
2009-08-26

  Ärkeängelen Michael
Min vän har läst kommentarerna och han hälsar och tackar för alla fina ord och att ni fungerar bättre än lyckopillerna...

Slutsats från Ärkeängelen: jag visste att familjen poeter.se var rätt medicin, tack alla er som läst och uppskattad min väns dikt.

Hoppas han snart blir vår familjemedlem

Kramar Ärkeängelen
2009-08-26

  Maria T
Det kan vara mycket kallt
utanför frysboxen.
Det blåser så kyligt och kallt
människor emellan
2009-08-25

  Redeemer
Slutraden är helt genialisk!
2009-08-25

  kärleks ängel
underbart träffsäker text!!!
2009-08-25

  Mr Lindemann VIP
En text som när frusenheten i sitt barm
därför denna harm

hoppas vi alla kan bli lite småljumma då
2009-08-24

    ej medlem längre
Jag tolkar texten som att han har blivit sviken och folk omkring honom vänt ryggen till honom och han känner bara att folk är ytliga mot honom.... väldig ensamhetskänsla liksom..

Väldigt bra skrivet!
2009-08-24

  Cosmic Johanna
En träffsäker dikt,

varma applåder

till det kalla som förhoppningsvis smälter till slut.

Bra titel till!
2009-08-24

    soulless
En blivande medlem på poeter kanske? Bra skrivet :)
2009-08-24
  > Nästa text
< Föregående

Ärkeängelen Michael
Ärkeängelen Michael