Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Och först efteråt märker jag vad jag skrivit!


"som..." (poesi)

 

lägger bild på bild
över bild

genomlyser dem
med en delad tanke

ber dem samtala

skalar bort
förkastar
renodlar

ber om största

möjliga

tystnad...

jag ska nu försöka utföra
den livs- och dödsföraktande
balansakten

poesi!




Fri vers av Måna N. Berger
Läst 181 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-08-24 13:02



Bookmark and Share


  Eva Langrath VIP
Du fick mig att dra på smilbanden åt denna balansakt
2009-08-24

  Caprice! VIP
Hell dig, trapetskonstnär!
Högt flyger du, stundom ovan kupolen...

Hämta en molntuss åt mig, tack!
2009-08-24
  > Nästa text
< Föregående

Måna N. Berger
Måna N. Berger