Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om poesiodling - jordnära!

 

här sitter några som
dem gallrar jag hårt
de har djupa rötter
förökar sig med jordrevor

som om är värre ändå
slingerväxter med tentakler
som kväver varenda resolut ansats
i undflyende romantik

jag ville - vad är det för ogräs?
jag ville jag vore?
jag är
och här växer bara vill och vill inte
i min rabatt
samt självsådda ska
och några förädlade skall

kräver poesin fler kryddor än så?




Fri vers av Måna N. Berger
Läst 201 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-08-24 14:32



Bookmark and Share


  DanSan
****************************


Hahaha och åh du e bara förskön
vännen . . .

Tänk om det fanns några jag vill
och några vishet föder genomsikt
och några tillsammans går det . . .

Eller en enda som sa . . .
Det här är vad jag vill!!!

och då menar jag inte ogräset!!!

Stora kramen Dan, din vän för evigt!

****************************
2009-08-24

  aol
kram Måna det räcker så
2009-08-24

  Caprice! VIP
koriander, kanske.. ;-) timjan finns i basen...
2009-08-24
  > Nästa text
< Föregående

Måna N. Berger
Måna N. Berger