Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min sida blir snart tom

Hemtrevliga lilla jag
hoppar och far
mellan ironin och förtvivlan
gråter lite
när det passar mig
för kärleken
den brände jag mig på
igen
och stannar liksom kvar
i den bestående känslan
gör mig hemmastadd
så som du
bland dina glas

dock undrar jag
vad det var som gjorde
att du och jag föll
för varandra
enbart
för att hamna på var sin sida av bubblan

blir bara så ledsen
när de andras blickar äter upp mig
och jag som bara vill synas
för
...dig




Övriga genrer av opheliavampira
Läst 196 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-08-24 15:16



Bookmark and Share


  Göran Byrén
Jag tycker SÅ mycket om din sparsmakade ton i texten,
mild och ändå så förtvivlad
2009-10-19

  DanSan
Mmm . . . ingen lätt sak som du beskriver vännen . . . och inte har jag några råd heller . . . (det får man oftast för många) . . . kärleken ska vara befriande inte uppofrande . . . kan bara säga så vännen!
2009-08-24
  > Nästa text
< Föregående

opheliavampira
opheliavampira