Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det var länge sen..

 

det var väldigt länge sen
min vän
allt det där som är så självklart
för de älskande
så enkelt
som en hamn i lä för båtar
när det blåser svårt på öppen sjö

de där ömma gesterna
jag minns hur kroppen svarade
men det är väldigt länge sen

jag undrar vad det är för land
vi hamnat i till slut
och hur det som var hemma
blivit avlägset långt bort
och oåtkomligt

nästan glömt
är det vad tiden gör?




Fri vers av Måna N. Berger
Läst 242 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2009-08-24 18:05



Bookmark and Share


  Peter Matsa
Den här etsar sig fast redan första läsningen ... gripande. Tack!
2009-08-25

  walborg
Så bra att börja fundera och dela trevandena tillbaka till beröringspunkterna igen - dom finns ju där ...
2009-08-24

  Eva Langrath VIP
Fint och sorgesamt beskrivet
2009-08-24

  Larz Gustafsson VIP
Jag har nog aldrig upplevt kärlek från någon.
2009-08-24
  > Nästa text
< Föregående

Måna N. Berger
Måna N. Berger