Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bli en man, hyena och ynkedom av idag...



Den enes död blir den andres bröd

kom likt korparna och frossa på kadavren av en vän

Man måste ta chanserna när de kommer

och du träffar säkert snart någon ny att kalla vän igen

Hey mannnen, kom in i matchen för faan!!


Skratta med honom ena dagen

stjäl hans kvinna, hus och bil dagen därpå

baktala honom inför chefen

lägg sedan huvudet på sned och låtsas förstå


Hey mannen-kom in i matchen för fan !!



Skaffa trehundra nya vänner på facebook

men släpp ingen jävel för nära vad än du gör

Ena stunden delar ni någon form av närhet

nästa är det för hans kniv som ditt hjärta dör


Hey mannen, kom in i matchen för faan!!!


Bli en man, hyena och ynkedom av idag...




Fri vers av operation mindcrime
Läst 191 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-08-24 19:24



Bookmark and Share


    C3H5(NO3)3
stark text om att bli sviken. bra.
2009-08-24

    Nattviol
sant..
i en värld enbart bestående av GLÄTTIG YTA
befinner vi oss alla - förtvivlat drunknande

har själv 25 vänner på facebook
(varav endast en handfull är de viktiga i mitt liv)
vem behöver fler än så...?
2009-08-24
  > Nästa text
< Föregående

operation mindcrime