Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mitt kors att bära...du går fri....

tappade vägen

tappade tråden

missbrukade allt

missbrukade nåden


glöm mina steg

nerför ditt hjärtas gata

bara du förlorar

på att avsky och hata


felet är mitt

du kan skrika det till alla

felet är stort

omöjligt att återkalla


tappade vägen

tappade tråden

missbrukade allt

missbrukade nåden


Mitt kors att bära ....du går fri...




Fri vers av operation mindcrime
Läst 331 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-09-25 17:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

operation mindcrime