Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Experiment med boxtäver



=)

Nattlig saknad


Du känns så nära, så nära, så underligt nära

Jag
satte
mig ner,
funderande
undrande.Över
ljusets alla färger
i regn och avlägsen närhet
Saknar ett samtal, nattens varma
röst. En annan någon vars tankar lycka
och smärta jag fått dela. Du vet hur det är,
mycket vill ha mera! Dikter och ord som outsinlig
sinnlig ström. Snart är det dags för drömmar och sömn
Försöker föra fram orden till dig längs en väg av bokstäver
Bara för att du skall förstå vad jag vill berätta för dig. Så här
enkelt är det, du gläder mig, så mycket, jag saknar dig. Så vet du...




Fri vers av Roger VIP
Läst 483 gånger
Publicerad 2004-06-16 14:28



Bookmark and Share


    Idun 1
Kan se dig framför mig, sittande i nattens mörker med en saknad efter glädjen och lyckan. Fint skrivet, gillar formen oxå.
2004-06-16

  Apetass
ett upp- och nervänt hjärta, en halv tår, en halv låga, den övre delen på en tuppkam, eller bara ett jävligt snyggt sätt att skriva en dikt på! Fint innehåll också. Att skriva botar de flesta krämpor.
2004-06-16

    jahapp
ååå vad jag gilla sista meningen...så fin och rar
2004-06-16
  > Nästa text
< Föregående

Roger
Roger VIP