Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du ler din smärta ner i halsen på mig


du ligger med ett blödande inre
men ser ändå ner på mig
när jag är som lyckligast

pressar citronsaft i ögonvitorna
vill stärka din position som
rövslickarens arvtagare

och jag knullar med din son
om och om igen
men du ser ner på mig
och ler din smärta
ner i halsen på mig

häftstift håller upp din hud
ditt onanerande skvätter
vet du det?

jag är alldeles våt
av andras tårar
lök är alltid ett gott hjälpmedel för
låtsaslidande


det flödar bra nu
för en kvart




Fri vers av Skäl till själ
Läst 803 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2009-08-24 22:12



Bookmark and Share


  Maria Natasja
Jag vet inte vad det är, men det händer varje gång jag läser dina texter..en känsla kommer smygande.
Ibland kommer den "pang på"
ibland slingrar den sig på, obehagligt nära,
eller med greppbart avstånd.
Jag önskar jag kunde sätta rätt ord på vad jag känner..men det är hundratals känslor...jag är otroligt imponerad av ditt sätt att skriva.
Kram MN
2010-06-09

  Trolltoffsa
Riktigt stark och välformulerad!

Andas både rå vardagsrealism och surrealism på samma gång.

Imponerad :)
2009-10-19
  > Nästa text
< Föregående

Skäl till själ
Skäl till själ