Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
..


röd mobil

Ipod, höjer volymen till alla falska minnen;
någon annans framtid flyter utmed stockholms ström.

Salt nedför ingens kind inatt, har ett bankkonto utan minnen
att ringa till, rösten är bekant; svarar inte på tilltal.




Fri vers av David Calvert
Läst 304 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-08-25 01:58



Bookmark and Share


    ej medlem längre
tycker om dina korta, direkta iakttagelser. den här är tillräcklig. och mer än så.
2009-08-27

    Melona
hur mycket som kan rymmas och inte i denna lilla röda,
tycker väldigt mycket om bilderna som du målar upp, skriver med.
och ja, jag får nog hålla med innehållet i texten. klarsynt, allvarligt med humor emellan!
2009-08-26
  > Nästa text
< Föregående

David Calvert
David Calvert