Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Hjärtats och själens röst smeker vittrande murar...


Älskande själar

Vittrande sten

tärd av årens gång

berättar om svunna

tider


Hennes ande

så levande

påtaglig

sveper i tomma salar


Söker finna

sin hjärtas kär

hon trängtat i

oändlighets tid


Lyss till hjärta

känn din själ

han finns

när du öppnar

ditt sinne


Så unga mö

svävande i eoner

av tid

famna din kära

finn ro


Monumentet av

kärlek

står ännu kvar

vittnar om

älskande själar...




Fri vers av sulimaa
Läst 233 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2009-08-25 12:51



Bookmark and Share


  L Patrik W Johansson VIP
Vackert

jag tror som alltid på foto ögonblick eller Kodak moments av andar från förr, alltså inte i nutid som blivit så modernt att man numer gör såpoperor på TV om det

men det är ju bara jag med hyllorna fulla av ockultism från yngre år
som behandlar olika dimensioner

då någon skymtar en kvinnogestalt i en engelsk trädgård denna sommar kan det t.ex. vara något som hänt 1790

SciFi blir ju då mer att de som levde 1790 tänker hur vi är nu
2009
vilket även jag tycker är SciFi som lever här nu

Be well,
LPatrikWJ
2009-08-26

  devilsangel
Tappade nästan andan av denna så ljuvligt vackra kärleksdikt..stor applåd!
2009-08-26

  Suzy med punkterna
Du kan det vackra;=)
2009-08-25

  Junitvillingen
Whooops, vilken skön poesi!! Som hämtad från någon av de hädangångna stora författarna/poeterna...men du Sussi, du lever och det betyder att det kommer att dyka upp fler vackra texter av dig - och det gillas skarpt! Denna är värd ett stort MVG:-)))
2009-08-25

  blaite
Vackert som få..
2009-08-25

  Peter Matsa
Gränslöst vacker text
2009-08-25
  > Nästa text
< Föregående

sulimaa
sulimaa