Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Glädjebesked idag!


Skrapa inte lotten än

 

en ny dag

vi fick en ny chans

skrapa inte lotten än
håll den bara mjukt
i varm hand

känn
den är ett hjärta som slår
lugnt och regelbundet




Fri vers av Måna N. Berger
Läst 192 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-08-25 16:34



Bookmark and Share


  Elaine.S VIP
Som de sjuder av lycka dessa orden, och förväntan!!
2009-08-26

  Caprice! VIP
Det gick alltså bra... Härligt!
Vacker dikt också. Hjärtekram!
2009-08-26

  Mr Lindemann VIP
Jag hoppas att vi alla lever in i denna skraplotten
2009-08-25

  aol
kändes bara så spännande
2009-08-25
  > Nästa text
< Föregående

Måna N. Berger
Måna N. Berger