Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag vaknade mitt i natten av att det skar som knivar i mitt bröst.




När allt blev svart

Sedan blev allting svart

När jag vaknade till

då stog det ambulansmän

lutade över mig.

 

Dom sa att det var ingen

fara det var räddsla

som orsakat allt

tänk vad kort livet

kunnat blivit.

 

Så man skall nog leva

ta dagen som den kommer

tack till alla som tog hand

om mig i min svåra stund.




Fri vers av Ann-christin
Läst 414 gånger
Publicerad 2005-10-08 10:06



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Känner igen mig i den här texten ,för mig känns det som ångest.
men det finns ju många orsaker till smärta,hoppas du mår bra nu
en bra text
2005-10-25
  > Nästa text
< Föregående

Ann-christin
Ann-christin