Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sommarångest

Sunset can be magic.



Röker den sista
cigratten
studerar
sommarens sista
solnedgång från
fönstret.

Ser en stjärna
falla under
solens sista
strålar.

Jag önskade
mig en natt
utan tårar
mot mina
kinder
utan panik
utan ångest.

- Hej ångest.
omringa mig
du fann mig
du vann.

Tidig morgon
jag sitter kvar
med en varm tekopp
mellan mina händer
som bränner och
Gud vad i helvete
det svider.




Fri vers av RedCherry
Läst 366 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-08-25 21:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

RedCherry
RedCherry