Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Alvaret, ett naturreservat vid Ölands södra udde, som jag tror tillhör vårt världsarv.


Alvaret


Alvaret speglar

naturens sinnen kryddad

med timjan och salvia.




Fri vers av Idun 1
Läst 371 gånger
Publicerad 2005-10-08 10:17



Bookmark and Share


  Roger VIP
Alvarets ekande ödslighet med dofterna på rätt ställe. Snygg haiku!
2005-10-08

  himlens hemlighet VIP
doftar gott det här alvaret :)
2005-10-08
  > Nästa text
< Föregående

Idun 1