Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min premiärbok!



Bokförlaget " recito " har givit ut min premiärbok, vilken innehåller
en innehållsförteckning, ett förord. mina åsikter angående skrivande,
två noveller, dikter samt en epilog ( ett slutord ). Jag hoppas att ni vill köpa
min premiärbok. Här följer en direktlänk till min bok:

http://www.litenupplaga.se/457




Övriga genrer av Håkan Barck
Läst 283 gånger
Publicerad 2009-08-25 22:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Håkan Barck
Håkan Barck