Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det är väl kul med datorn, men..


släck den virtuella illusionen
av liv
som gör
ensamheten mer påtaglig

stryk varsamt med fingret
över den svarta skärmen
känn:
den har inga läppar

dra ur kontakten
datorn har inget hjärta
ingen hjärna
den kan inte känna

bryt ditt beroende av den

stäng locket
vänd dig om
tala till varelsen i rummet
bredvid
hon (han) har blodomlopp och hud
senor brosk och lungor

stämband som svarar
- jag är levande
människa
I´m for real
rör vid mig! äntligen







Fri vers av Måna N. Berger
Läst 229 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-08-25 22:26



Bookmark and Share


  Elaine.S VIP
Tänkvärt som bara den!! Läser och begrundar...

"stryk varsamt med fingret
över den svarta skärmen
känn:
den har inga läppar"
2009-08-26

  Caprice! VIP
Frågan är vad som är bättre för den ensamboende - att slumra framför TV:n eller umgås med vänner på nätet...
2009-08-26

  walborg
Viktig text faktiskt! Tack för den!
2009-08-25

  Larz Gustafsson VIP
Jag klipper inte av min livlina.
2009-08-25
  > Nästa text
< Föregående

Måna N. Berger
Måna N. Berger