Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Adam och Eva


Stolt orkidée
Adam och Eva glittrar

ett älskande par...




Bunden vers (Haiku) av Idun 1
Läst 1115 gånger
Utvald text
Publicerad 2005-10-08 10:29



Bookmark and Share


  Amy (F)
Ojdå, bästa haikun jag läst!
2005-10-10
  > Nästa text
< Föregående

Idun 1