Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vi älskar detta land


För mig är det livsavgörande att följa min egen stig som inte går nära huvudleden.

 

För där ligger Morals Wärldshus med regler, lagomelett och psyko-somatiska
sjukdomar på menyn.

 

Fortsätter min stig med älvor och troll till ett reservat med fred, frid och ro.

 

Vid lägerelden väntar min nya familj.

Vi har ett mantra som stänger ute den världen vi kallar Moraland.

Vi tar vår egen linbana istället till den indre världen vi kallar Lyckeland.

 

Ärkeängelen i mänsklig skepnad




Fri vers av Ärkeängelen Michael
Läst 318 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2009-08-26 09:15



Bookmark and Share


  Roula O
ett vackert land...mycket bra skrivet!
2009-08-26

  Catharina Edin VIP
Det låter onekligen lockande - inga fördömanden eller pådyvlade åsikter!
2009-08-26
  > Nästa text
< Föregående

Ärkeängelen Michael
Ärkeängelen Michael