Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kräftor

De små gynnarna
Jag tycker att de är så jättegoda
Älskar att suga musten ur dem
Kan nästan äta hur många som helst
Mums filibabba

Ja, jag vet att de kokas levande och att de är as djur som äter allt möjligt dött och levande därnere på botten i sjön
Men det spelar mig ingen roll
Jag tycker att de är så jättegoda
Och det är väl inget fel att tycka om kräftor för vad jag har hört så äter de visst groda på många andra ställen runtom i världen
Och de säger visst att groda ska smaka som kyckling
Men själv så föredrar jag mina nykokta kräftor tillsammans med mycket dill
Yammy
:))

Ken Cassel
26/8-09.




Fri vers av Ken Cassel
Läst 231 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-08-26 11:00



Bookmark and Share


  Junitvillingen
Grodor vill jag inte ens tänka tanken att smaka av...men kräftor - varför inte??;-)))
2009-08-26
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel