Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Friheten är inte gratis

Den kostar på med vapen och så
Så det är bäst att vi har en stor arsenal med vapen så att vi kan försvara oss om fienden skulle få för sig att hälsa på oss
Komma hit helt Oinbjudna
För gör de det så måste vi ta fram våra stora vapen och börja slåss
för vår frihet…….

Friheten är inte gratis
Den kostar jättemycket pengar
Men vad skönt det skulle vara ändå om alla kunde vara vän med alla oavsett ras och kön
Då skulle inte friheten vara så dyr längre i varken människoliv eller pengar
Men nu vet jag att det inte är så
Och säkerligen så kommer det nog aldrig att bli så
Tyvärr
Lite synd tycker jag….

Friheten är inte gratis……

Ken Cassel
26/8-09.




Fri vers av Ken Cassel
Läst 182 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-08-26 14:39



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Friheten kan aldrig försvaras genom att man berövar andra deras liv.
Jag vägrar att lyfta ett vapen mot en annan människa.
Det är en SYND att döda en människa, no matter what.

Den som deltar i krig är en förrädare.
De verkligt fega är de som inte vågra vägra.
2009-08-26
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel