Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag

Att vara nöjd
med sig själv
är enkelt

Om man inte träffar
andra människor

För det finns inte
en enda
som är sämre
än jag




Fri vers av FS
Läst 162 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-08-26 16:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

FS
FS