Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Utan att veta

Jag kan inte
öppna munnen
utan att
något blir fel
Någon tar illa upp
Någon anser mig
vara mindre begåvad
Någon tar mig
som en besserwisser
Hur ska jag vara?
Vem ska jag vara?
Vem är jag?




Fri vers av FS
Läst 239 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-08-28 19:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

FS
FS