Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Svårt att se klart

Utan anledning
Vi bryr oss
alldeles för mycket
Om allt
och ingenting
Jag bryr mig
för mycket
om dig
Det här ger mig
ingenting
Ingenting alls
faktiskt
Önskar jag slapp
Och dbt:n är
inställd
Psykologen sjuk
Har blivit för van
Vad ska jag
göra sen?
När jag måste
klara mig själv




Fri vers av FS
Läst 233 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-08-28 19:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

FS
FS