Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Synsätt

För hur
ska man tänka
när man inte ens
kan se
Någon har stängt
en lucka
och på så vis
höljt halva världen
i dunkel




Fri vers av FS
Läst 227 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-08-28 19:53



Bookmark and Share


  Philosophum
Så klokt och fint skrivet!

Detta får mig verkligen att tänka på skolan. Att de bara undervisar ur en enda smal synvinkel. Sådan har min skolgång varit, undanhållande av information.

Det du skriver är verkligen värt att fundera på.
2009-08-28
  > Nästa text
< Föregående

FS
FS