Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Acceptans

Acceptans
är allt ni pratar om
En åsikt
Direkt är ni där
Pang på
Acceptans
Får tycka
men inte reagera
Får knappt
tänka längre
Tänker för mycket
utanför
era banor
En tanke
om mig själv
Bannlyst

Ni har inte
analyserat
er egen metod
För på kort sikt
hjälper det
Men på lång sikt
förstör det
en självbild
ännu mer




Fri vers av FS
Läst 242 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-08-28 19:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

FS
FS