Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hav

Vågor
Upp
Ner
Minut för minut
Timma för timma
Upp
Ner
Att något i hjärnan
växlar
så många gånger
på så kort tid
Att ena sekunden
hata
För att någon minut
senare
vara tvungen
att lägga all kraft
på distraktion
För att få mig
att låta bli
dig




Fri vers av FS
Läst 247 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-08-28 19:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

FS
FS