Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Meningsskiljaktigheter

Och om iegn
hamnar vi här
jag här
i skiten

Det är bara ord
Meningsutbyte
Hur kan något
så simpelt
skrämma livet ur mig?

Fan
ta mod till dig
Du vågar ju alltid annars
Det är bara det
att den här gången
är det viktigt
Nu
är det på riktigt
Och det är
svårt svårt svårt
svart svart svart




Fri vers av FS
Läst 263 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-09-09 12:03



Bookmark and Share


  Anna*
Väl beskrivet!
2010-01-18
  > Nästa text
< Föregående

FS
FS