Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gränser

Vinden tar tag om mitt hår

ruskar om

vakna till nu då

sätt inte bara dina egna gränser

du har två barn

som behöver dem med...




Fri vers av flickan i spann
Läst 238 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-08-26 17:13



Bookmark and Share


  peter markurth
fint
2009-08-26

  Suzy med punkterna
Omruskande ord som ibland behövs för att vakna och inse.
2009-08-26

  En strimma av guld
Helt rätt tänkt barn behöver gränser för att bli trygga och förstå andra och lära sig respektera varandra.
2009-08-26
  > Nästa text
< Föregående

flickan i spann
flickan i spann