Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

i natten

hon sa att det var hennes fallskärm,

stegen tillbaka in i planet,

en främlings tunga

i hennes öppna mun.

som han lämnat den

 

och hon förklarade, det gjorde ont att falla

och slå i marken.

bli till bitar och inse

att alla var hennes,

 

förstå

att den hon hoppats på,

aldrig hoppat alls,

och var hel

någonannanstans

 

hon hade ärr,

när hon drog undan håret,

satt där i nacken,

tusen spruckna läppskärvor

 

och med främlingshänder

som hon tillåtit runt midjan

försvann hon bort från oss.

 

låste åter upp för dem

sitt tomrum 

i natten




Fri vers av Desert dust
Läst 663 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2009-08-26 22:45



Bookmark and Share


  Grävling
Jag tycker så om dina dikter att jag inte vet vilken jag skall kommentera. De är lite Öijer, lite nya, lite ont. Tack för att jag fått läsa.
2009-10-18

  Moa Paulsson
"förstå

att den hon hoppats på,

aldrig hoppat alls,

och var hel

någonannanstans"

just det stycket är så oändligt smärtsamt.
applåder!
2009-09-30

  Eva Langrath VIP
Läser igenkänannde om den smärtsamma sorgen när

"och hon förklarade, det gjorde ont att falla

och slå i marken.

bli till bitar och inse

att alla var hennes"

Eva
2009-08-26

  thyra
Gillar din text!
2009-08-26
  > Nästa text
< Föregående

Desert dust
Desert dust