Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

strålglans

ber tyst om din uppmärksamhet, titta hit!
längtansjag pirrar och vill känna dina ögons vila
på mig, i mig, genom mig

stråla dina sökande ögon efter mig
fånga mig, håll mig i din spegelbild
se mig vackerskön i glitter

känn min fröjdesång i ljudlöshet
med lyckansrus, höjd av osynlig tydlighet
i klara toner av nynnande glädje

fånga in mig i din sfär, vackraste
håll mig stilla, passerande evighetssekund
se mig, jag är din ögonblickligen

hör mitt sinnes jubel, strålande leende
dansa med mig trumvirvelsteg
krama om med lyckans vingslag

av att förälskat älska
bli sedd med omgivet strålglansljus
av att vara hjärtanskär så




Fri vers av Blåbäret
Läst 605 gånger och applåderad av 22 personer
Publicerad 2009-08-26 22:48



Bookmark and Share


  Let it go VIP
Som sprunget rakt från öppet kärleksfullt hjärta, härlig. Mitt längtansjag pyr av mys.
2012-02-22

  La Magnólia VIP
En skir och varm beskrivning av kärleken ...
2011-01-18

    vilgot hellros
riktigt fint
2010-10-21

  Johan Bergstjärna VIP
Underbart!
2010-06-24

  Amanda Mattsson
Härlig!
2010-05-25

  ~Leonardo~
Riktigt behaglig..och ljuvlig att läsa.
2010-05-16

  Mr Lindemann VIP
Att vå vilja bli sedda av den andre

Bli oförblommad älskad in i
Som att i en tvedräkt mötas
och med den andre i livet förlösas
2009-09-09

    tramp
Jaa ! Gu va fint skrivet riktigt bra … applåd !

(såhära sitter jag och tänker varje
gång Katarina Sandström läser nyheter.
Men int' fan hjälp de)
2009-08-27

    sunnanvind
Fantastiskt fint...stum av hänförelse! Oj, vad du skriver vackert!
2009-08-27

  Gisela Nordell
virvlade in i mitt hjärta i sköna
svepande famntag!
2009-08-26

  Lyckohäxan Enediel
Men ooooh så underbart vackert!
Riktigt fin poesi som skänkte mig som läsare ett varmt leende att bära :)
Gillar de små fina orden du använder..."längtansjag" är bara ett exempel...väldigt nice läsning!
2009-08-26

  Peter Matsa
Jag ser! Jag ser!
Härligt skön poesi, som går rätt in.
Bokmärkt.
2009-08-26
  > Nästa text
< Föregående

Blåbäret
Blåbäret