Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

dessa ord

det här börjar bli som en drog

ett stormande antåg

som galopperande hästar
i min karusell till hjärna

orden vill ut ur systemet
vart den galopperande hjorden tar vägen
kan jag aldrig veta
jag lämnar den vind för våg

kan inte längre ta ansar
då de lämnat hagen
där de uppstår

starten är målet
dess blotta existens är målet för min resa

är så glad för dessa ord
de håller min hjärna smord






Övriga genrer av kimaira
Läst 140 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-08-26 23:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

kimaira
kimaira