Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Sittandes på en bohemisk restaurang i Toulouse skrivs denna banala dikt i en skön ovanlig stämning av lugn i själen ...


Lugn

Lugn

Mellan tuggorna
andas hon ut all stress

Mellan tankarna
tjock tystnad

Mellan val
Friheten att inte välja

Mellan lust och längtan
har alltför mycket få ta plats

Sitter på den nakna bänken
Tung
men inte i sinnet

Ler av njutningens banala varande

Jag är värd det




Fri vers av kimaira
Läst 329 gånger
Publicerad 2011-06-21 13:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

kimaira
kimaira